Cum te putem ajuta

Ești victima unui accident? Îți cunoști drepturile?


Suntem o companie specializată în obținerea de despăgubiri pentru victimele accidentelor rutiere, recuperări creanțe și prejudicii financiare. Cu o echipă de avocați și specialiști în domeniu, efectuăm gratuit analiza cazului dvs., în vederea preluării dosarului și obținerii celor mai mari despăgubiri materiale și morale.Cum te putem ajuta

Ești victima unui accident? Îți cunoști drepturile?


Suntem o companie specializată în obținerea de despăgubiri pentru victimele accidentelor rutiere, recuperări creanțe și prejudicii financiare. Cu o echipă de avocați și specialiști în domeniu, efectuăm gratuit analiza cazului dvs., în vederea preluării dosarului și obținerii celor mai mari despăgubiri materiale și morale.

Etapele principale ale obținerii despăgubirilor


Analiza gratuită a cazului


Vom analiza îndeaproape cazul dvs. și cele întâmplate, astfel încât să ne putem forma corect imaginea de ansamblu și să nu omitem detaliile care ne vor fi de folos pe parcurs. Vom oferi consultanța necesară pentru a înțelege ce presupune întreg procesul și ne vom asigura că totul va fi pe-nțelesul dvs.


Întocmirea dosarului de despăgubire


Vom întocmi dosarul cu toate documentele necesare, iar în cazul în care nu dețineți toate actele, ne vom ocupa noi de obținerea acestora în cel mai scurt timp.

Vom semna contractul de colaborare prin care ne împuterniciți să vă reprezentăm în procesul de obținere a despăguburilor corecte. Fără taxe sau comisioane pe care să le plătiți în avans, în contract fiind menționat fapul că plata va fi la final, o dată cu obținerea despăgubirilor.


Efectuarea demersurilor necesare pentru obținerea despăgubirilor


O etapă de negocieri directe între specialiștii noștri și reprezentanții societăților de asigurare. Sau după caz, reprezentarea în instanța de judecată de către avocații specializați în domeniu din echipa noastră. Etapa la finalul căreia vom obține despăgubirile ce vi se cuvin întru totul.


Încasarea despăgubirilor


Ca urmare a soluționării cazului, veți primi integral valoarea despăgubirii obținute, prin siguranța și tranparența serviciilor financiar-bancare, direct în contul dvs. Etapă în care vom încasa și noi comisionul cuvenit, rezultat al muncii și prestanței echipei implicate în proces.

 
⸻    Contactează-ne

Oferim GRATUIT analiza dosarului!


    Declar că sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal de către Despăgubiri Accidente în scopul utilizării acestora în procesul de solicitare a unei despăgubiri conform GDPR.
    Contactează-ne