Contact:

tel. 0784-790-353

scurta descriere a problemei:

mesajul a fost trimis. inchide.
Servicii

O parte din situatiile in care puteti beneficia de despagubiri sunt urmatoarele:
• cele in care pasageri sau conducatori de autovehicule sunt raniti in urma accidenteleor rutiere
• cazurile in care pietoni sau biciclisti participanti la trafic sunt accidentati in urma unui eveniment rutier neprevazut
• situatiile in care sunt persoane vatamate in urma accidentelor rutiere in alte circumstante si, nu in ultimul rand, puteti beneficia de despagubiri in cazul in care un membru al familiei dumneavoastra a decedat in urma unui accident rutier.

Trebuie sa aveti in vedere faptul ca societatea noastra apara si reprezinta interesele dumneavoastra si in cazul accidentelor rutiere petrecute in afara granitelor tarii, intrucat toate societatile de asigurari care isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre au parteneriate incheiate cu asiguratori din spatiul Uniunii Europene.
Mai mult decat atat, in majoritatea legislatiilor tarilor din U.E. este prevazuta recuperarea costurilor facute de dumneavoastra pe parcursul procesului de la asigurator, in cele mai multe din cazuri, chiar anterior etapei judecatii in fata instantei.
Aceste aspecte impun o foarte buna cunoastere a legislatiei aplicabila in domeniu, o temeinica supraveghere a sistemului de asigurari, etape de care se vor ocupa specialistii nostri, astfel incat sa va asiguram o asistenta juridica la standarde inalte, de la stadiul incipient al cazului si pana la obtinerea a tot ceea ce sunteti indreptatiti sa primiti. Toate acestea fac ca specialistii nostri din toate domeniile sa-si indrepte atentia si priceperea catre tratarea cu sinceritate si impartialitate a tuturor cazurilor.

Puteti beneficia de despagubiri in cazul in care ati fost victima unui accident rutier provocat de o terta persoana in urma caruia ati suferit rani de orice fel. Aceste despagubiri se refera, dar fara a se limita la:
- Rambursarea costurilor suportate cu tratamentele necesare vindecarii ranilor suferite;
- Recuperarea costurilor efectuare cu ingrijirile medicale, fizioterapie, kinetoterapie, psihoterapie etc.;
- Recuperarea veniturilor nerealizate pe perioada in care capacitatea de munca a fost afectata;
- Incasarea unor sume fixe lunare pentru pierderea capacitatii totale sau partiale de munca;
- Acoperirea cheltuielilor ocazionate de necesitatea unui tratament pentru o perioada mai lunga (sau permanent) de timp pana la recuperarea totala;
- Rambursarea contravalorii bunurilor distruse/pierdute in urma accidentului;

Va garantam ca societatea noastra va depune toate diligentele pentru ca dumneavoastra sa primiti absolut toate sumele la care sunteti indreptatiti fara niciun cost initial.

Contact

Despagubiri Accidente SRL
Bd. Unirii, nr. 45, Bl. E3, Sc. 4, Ap. 83, Sector 3, Bucuresti

Email
contact@vatamari-accidente.ro

Mobil   0784-790-353